Minden, ami nagy formátum

RENDEZVÉNY- ÉS ESEMÉNYDEKORÁCIÓK, ÓRIÁSPLAKÁTOK, TÁBLÁK KÉSZÍTÉSE; AUTÓDEKORÁCIÓ - minden, ami nagy formátum!

Ebben különösen erősek vagyunk. Szakértő segítséget nyújtunk a legkülönfélébb installációk elkészítésében. Kiállításokra, rendezvényekre, kirakati dekorációnak, autódekorációs célokra egyaránt remek megoldásokat kínálunk. Kültéri és beltéri alapanyagokra, rendkívül nagy színskála használatával dolgozunk, és szinte mindent házon belül készítünk.
Ezen felül vállalunk merevtáblás nyomtatást; építési hálók, molinók, zászlók nyomtatását. Mindenre van megoldásunk!
Ízelítőül néhány alapanyag: öntapadó vinyl, egyedi tapéta nyomtatása, canavas (festővászon), hurkolt poliester (zászlóselyem), PVC frontlit és backlit ponyva, papír, fényzáró RollUp anyag, habosított PVC, plexi tábla, mágnes fólia, stb.
Roland SolJet XC-540 típusú gépünkkel, 140 cm szélességig, illetve Roland XR-640 pro4 típusú gépünkkel 160 cm-ig nyomtatunk eco-solvent típusú festékkel, a legkülönfélébb alapanyagokra. Hétszínes nyomás, plusz LightBlack szín a tökéletes szürke árnyalatokhoz. Mindkét gép nyomtató-vágó, tehát formariccelt, speciális alakú matricákat, nyomatokat is készítünk.ÚJDONSÁG az Expo Dekor Grafikai Stúdióban!

Megérkezett az Acuity LED 1600 II-os digitális táblanyomtatónk, mely több újdonsággal, lehetőséggel is gazdagítja eddigi lehetőségeinket! Direkt táblára történő nyomtatás esetén a festék közvetlenül a táblára kerül, nincs szükség más hordozóra. Az UV festék azonnal szárad. A kész nyomat hosszú távú felhasználásra is alkalmas, laminálás nélkül is remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak.
Fotó minőség.
Grafikáidat akár teljes egészében bevonhatjuk UV lakkal, de kívánság szerint formalakk is kerülhet rájuk!
Fehér nyomtatás, ami tökéletes megoldást nyújt a színes alapanyagok digitális nyomtatásánál vagy akár a víztiszta alapanyagok gyártásánál.
Nyomtatási eljárásának köszönhetően akár több réteg nyomtatás is elvégezhető egyszerre (kép/fehér fedőréteg/kép).
Legnagyobb méret 160cm x 300cm!
Új gépünk a teljesség igénye nélkül a következő alapanyagokat tudja megnyomtatni: vinyl, papír, ponyva, plexi, ongrofoam, habkarton tábla, alu szendvicslemez.
AZ UV nyomtatás, gyors és költséghatékony!

Az ExpoDekor a


stratégiai partnere

Online nyomtatás, tervezés, készítés - whumm! – nyomtatás minden igényre.
www.whumm.com

A részletekről, egyéb megoldásokról érdeklődj bátran telefonon, vagy e-mailben!
 

ÜGYFELEINK ÍRTÁK NEKÜNK

"– Rettenet a levelezésem, és most fogalmam sincs, hogy megkaptátok-e a tegnapi levelem. Kérlek jelezzétek ha igen, és azt is ha nem, mert újra csatolnom kell a grafikát!
 – Szia! Igen, a válasz elmaradt, ne haragudj! Megkaptuk, el is készült, vihetitek :-)
 – Akkor WOW! :-) Köszi!
I <3 Expodekor!"

Szentesi Anita
OSG Hungary Kft.


"Ezúton szeretném megköszönni Nektek a gyártásokat és a gyors reagálásokat, és egyébként úgy mindent... Köszönjük Tamás, Attila az érdeklődést. Igen, lezajlott minden (Audi, Pulpy Automata ) rendben. Az "ál" padlómatrica nagyon jól működött, de erről Attival beszéltünk telefonon. Viszont!!!!! Az alumínium szendvics lemezbe szerelmes lettem :) Csudiszép volt. Főleg megvágva meg minden... Nagyon jó volt. Még egyszer köszönöm az együttműködést!"

Páger László
látványtervező manager
EventStuff Kft.


"Szia Gergő! Ismét naggggyon szuper lett az anyag. Köszi szépen! :-)"

Florovits Genoveva
stratégiai vezető
Avalanche Kreatív Ügynökség


"Megérkeztek a minták, nagyon szép lett mind a 4 grafika nyomtatása. Igazán profi munka. Úgyhogy indulhat a teljes mennyiség gyártása! Köszi a gyorsaságot!"

Székely Dorka
marketing és PR menedzser
Budapest Film Kft.


"Megnézte minden illetékes házon belül a fotófüzetet, mindenkinek nagyon tetszett! Köszönöm szépen a hétvégi SOS segítséget!"

Totth Fruzsina
marketing menedzser
Hungexpo Zrt.