Digitális íves nyomtatás

CÉGES NYOMTATVÁNYOK, SZÓRÓLAPOK, BEMUTATKOZÓ ANYAGOK - digitális íves nyomtatás

A nagyméretű, dekorációs munkák mellett az üzleti életben naponta használatos, kisebb méretű kiadványokat is készítünk. Névjegykártya, cégkártya, szórólap, levélpapír, boríték, önátíró, étlap, itallap, wobbler, programfüzet, belépőjegy, karszalag, CD és DVD-borító, kupon, prospektus, matrica, használati útmutató, oktatási anyagok, könyv, meghívó, polccsík - illetve bármi, ami papírra készül és szükséges lehet.

Számos papírtípus választható, 80 g-os, sima irodai papírtól a 350 g-os műnyomókig. Ízelítőül néhány különleges alapanyag: fotópapír, kreatív papír, papír alapú öntapadós papírok, pausz, PicoFilm műanyag.

A kiadványokat laminálással vagy fóliázással tehetjük tartósabbá, minőségibbé. A füzeteket, könyveket spirálozhatjuk, tűzhetjük, de lehetőség van puha- és keménytáblás ragasztókötésre is. A speciális kiadványokat stancolhatjuk, UV-lakkozhatjuk, perforálhatjuk.

Dossziék, mappák,
nagy mennyiségű szórólapok ofszet technológiával történő gyártására is van megoldásunk.

A részletekről, egyéb megoldásokról érdeklődj bátran telefonon, vagy e-mailben!Az ExpoDekor a


stratégiai partnere

Online nyomtatás, tervezés, készítés - whumm! – nyomtatás minden igényre.
www.whumm.com

 

ÜGYFELEINK ÍRTÁK NEKÜNK

"– Rettenet a levelezésem, és most fogalmam sincs, hogy megkaptátok-e a tegnapi levelem. Kérlek jelezzétek ha igen, és azt is ha nem, mert újra csatolnom kell a grafikát!
 – Szia! Igen, a válasz elmaradt, ne haragudj! Megkaptuk, el is készült, vihetitek :-)
 – Akkor WOW! :-) Köszi!
I <3 Expodekor!"

Szentesi Anita
OSG Hungary Kft.


"Ezúton szeretném megköszönni Nektek a gyártásokat és a gyors reagálásokat, és egyébként úgy mindent... Köszönjük Tamás, Attila az érdeklődést. Igen, lezajlott minden (Audi, Pulpy Automata ) rendben. Az "ál" padlómatrica nagyon jól működött, de erről Attival beszéltünk telefonon. Viszont!!!!! Az alumínium szendvics lemezbe szerelmes lettem :) Csudiszép volt. Főleg megvágva meg minden... Nagyon jó volt. Még egyszer köszönöm az együttműködést!"

Páger László
látványtervező manager
EventStuff Kft.


"Szia Gergő! Ismét naggggyon szuper lett az anyag. Köszi szépen! :-)"

Florovits Genoveva
stratégiai vezető
Avalanche Kreatív Ügynökség


"Megérkeztek a minták, nagyon szép lett mind a 4 grafika nyomtatása. Igazán profi munka. Úgyhogy indulhat a teljes mennyiség gyártása! Köszi a gyorsaságot!"

Székely Dorka
marketing és PR menedzser
Budapest Film Kft.


"Megnézte minden illetékes házon belül a fotófüzetet, mindenkinek nagyon tetszett! Köszönöm szépen a hétvégi SOS segítséget!"

Totth Fruzsina
marketing menedzser
Hungexpo Zrt.