Cégkártya

A cégkártya és a névjegykártya a legalapvetőbb nyomdai termék, amelyre minden komoly vállalkozásnak szüksége van. Rengeteg lehetőség van egy cégkártya különlegessé, egyedivé tételére. Adunk néhány tippet!

A legfontosabb szempont: a papír. Mindenképpen legalább 250 grammos kartont válasszunk! A vékonyabb vastagságú papír remek alapanyag egy szórólapnak, de fontos, hogy egy cégkártyának legyen tartása! Számos kreatív papírt tudunk ajánlani, de a sima felületű műnyomó papírokból 300 és 350 grammos vastagságú is választható! Ez utóbbiakat sima felületük miatt fényes vagy matt fóliázással, UV-formalakkozással tehetjük az átlagostól eltérővé! Választható opció még egyes elemek dombornyomása, vagy a kártya különleges alakra stancolása is.

Érdemes szabadjára engedni a fantáziánkat! Egy ötletes megoldással remekül felhívhatjuk magunkra és vállalkozásunkra a figyelmet!

Kérj árajánlatot cégkártyára! 

ÜGYFELEINK ÍRTÁK NEKÜNK

"– Rettenet a levelezésem, és most fogalmam sincs, hogy megkaptátok-e a tegnapi levelem. Kérlek jelezzétek ha igen, és azt is ha nem, mert újra csatolnom kell a grafikát!
 – Szia! Igen, a válasz elmaradt, ne haragudj! Megkaptuk, el is készült, vihetitek :-)
 – Akkor WOW! :-) Köszi!
I <3 Expodekor!"

Szentesi Anita
OSG Hungary Kft.


"Ezúton szeretném megköszönni Nektek a gyártásokat és a gyors reagálásokat, és egyébként úgy mindent... Köszönjük Tamás, Attila az érdeklődést. Igen, lezajlott minden (Audi, Pulpy Automata ) rendben. Az "ál" padlómatrica nagyon jól működött, de erről Attival beszéltünk telefonon. Viszont!!!!! Az alumínium szendvics lemezbe szerelmes lettem :) Csudiszép volt. Főleg megvágva meg minden... Nagyon jó volt. Még egyszer köszönöm az együttműködést!"

Páger László
látványtervező manager
EventStuff Kft.


"Szia Gergő! Ismét naggggyon szuper lett az anyag. Köszi szépen! :-)"

Florovits Genoveva
stratégiai vezető
Avalanche Kreatív Ügynökség


"Megérkeztek a minták, nagyon szép lett mind a 4 grafika nyomtatása. Igazán profi munka. Úgyhogy indulhat a teljes mennyiség gyártása! Köszi a gyorsaságot!"

Székely Dorka
marketing és PR menedzser
Budapest Film Kft.


"Megnézte minden illetékes házon belül a fotófüzetet, mindenkinek nagyon tetszett! Köszönöm szépen a hétvégi SOS segítséget!"

Totth Fruzsina
marketing menedzser
Hungexpo Zrt.