KÖZVETLEN TÁBLANYOMÁS

A táblanyomás költséghatékony megoldás, mivel elkerülhető a kasírozási és laminálási költség.
A nyomat tartós, nem kopik, ellenáll az időjárás viszontagságainak. E technológiával nyomtathatunk különféle habosított pvc táblákra, habkartonokra, szendvics lemezekre vagy akár plexire is. Éles képminősége fotó minőségű nyomatok készítését teszi lehetővé. A gép egyedülálló fehér nyomási és formalakkozási képessége miatt pedig az elkészített anyagok számtalan területen alkalmazhatóak (reklám, kiállítás, belső építészet).

Amiért ajánljuk:

 • kültérre – beltérre felhasználható
 • rövid határidő
 • kedvező ár

Gyakran használt anyagok:

 • habosított PVC 3mm, 5 mm, 10 mm
 • Stadur 10 mm
 • Plexire nyomtatás 3 mm, 5 mm
 • ED hullámkartonra 3 mm
 • KAPA tábla 5 mm, 10 mm
 • Dibond lemez

TEKERCSES NYOMTATÁS

A digitális nyomdatechnika gazdaságossá teszi akár a kis példányszámú rendelést is – már 1 darab plakát is nyomtatható kedvező áron.
Számtalan minőségi alapanyag közül lehet válogatni: különböző öntapadós fóliák, padlómatricák, plakát és fotópapírok, kanavász, molino, roll-up és mágnesfólia.
Gépeink az elkészített öntapadós anyagokat akár formára is vágják, így kitűnő megoldást jelentenek például egyedi kirakati dekorációhoz, vagy akár termék címkékhez. Az elkészített matricák nem csak fényes vagy matt laminátumot kaphatnak, de kerülhet rájuk például padlólamináló vagy anti-graffiti felületvédelem is.

Felhasználási terület:

A kirakat dekoráció leggyakrabban használt anyaga a vinyl vagy más néven öntapadó fólia, amit az üvegportálra kihelyezve a rajta található üzenettel együtt bárkinek eljuttathatunk. Használunk visszaszedhető és nem visszaszedhető verziót is, direkt színes plotter vágott fóliákat, homokfújt fóliát, perforált ablak fóliákat, víztiszta anyagokat, amik beleolvadnak a környezetbe és csak a rajta elhelyezett grafikát látjuk majd. Az öntapadó fóliákat formára is stancolhatjuk, így a sokkal érdekesebb formáknak köszönhetően igazán egyedi megjelenést biztosíthatunk reklámfelületünknek.

Fehér nyomtatást is vállalunk színes vagy akár átlátszó dekorfóliákra, illetve fehér alányomással, fehér fölülnyomással és fehér szendvicsnyomással is nyomtatunk.
 
A reklámponyva, molinó, banner, frontlit PVC kül- és beltéren egyaránt kiválóan használható nagy ellenálló képességű, időjárás álló alapanyag.
Kedvező árának és sokoldalú felhasználásának köszönhetően a molinó készítés jelenleg az egyik legnépszerűbb megoldás a reklámiparban.
 
Kiállításra vagy előadásra egy egyedi grafikával nyomtatott roll-up szerkezet kiváló megoldás lehet, melyet kedved szerint gyorsan és egyszerűen installálhatsz, áthelyezhetsz.
Ha irodád, vagy otthonod csinosítása a cél, nálunk bármilyen méretű egyedi vászonképet is rendelhetsz, melyet akár vakrámára is feszítünk neked.  

Gyakran használt anyagok:

 • Frontlit PVC (molinó)
 • Mesh háló (építési háló)
 • Canvas (vászon)
 • Roll-up film
 • Blueback (plakát)
 • Öntapadós fólia

PLOTTER VÁGÁS

Más néven számítógép vezérelt öntapadó fólia vágás. Anyagában színezett fóliából kis- vagy nagyméretű alakzatokat, betűket vágunk ki. Lehet sík, illetve öntött plotterfólia. Ez utóbbi ívelt felületekre alkalmas. Leginkább kiállítási standok plexi falain logók, feliratok megjelenítésére ideális megoldás, de kirakati- és üveg dekorációk is sokszor készülnek ezzel a technikával.

Felhasználási terület:

Egyedi feliratok, grafikák, logó készítéséhez a rétegek egymásra helyezésével többszínes fóliadekoráció készíthető. A fóliavágott dekoráció élettartalma, főként színe hosszabb a digitálisan nyomtatottnál. Többféle vastagságú, színű és méretű fóliát használunk. Az elkészítéséhez vektor típusú állományra van szükség. Ennek hiányában a kívánt grafikát segítünk elkészíteni.

Az elkészült matricákat a helyszínen fel is helyezzük, de igény esetén kipostázzuk vagy a kész anyag műhelyünkben átvehető.
A fóliavágott anyagot applikációs fóliával látjuk el, amivel egyszerűen felhelyezhetővé válik.

ÍVES NYOMTATÁS

Fekete-fehér és színes nyomtatását gyors és korszerű digitális nyomdai gépeken készítjük el.
Lehetőség van többféle kreatív papírra, kartonra, fóliára, pauszra, és öntapadó anyagra történő nyomtatásra is. A 80gr-os ofszet papírtól a 350gr-os kartonig számtalan lehetőség közül választhat.


Elkészítjük az általad megálmodott üzleti szóróanyagokat, névjegykártyát, karszalagot, prospektust. Számos használati útmutató, jegyzettömb, étlap, mappa, meghívó is kerül ki a műhelyünkből. Magánszemélyként is lehetőséged van például családi fotókat, naptárakat vagy akár kemény táblás fotókönyvet rendelni és ne feledkezzünk el az esküvői meghívókról, ültető kártyákról vagy menü hengerekről sem – abban is jók vagyunk.
Változatos gépparkunk lehetővé teszi számos olyan termék előállítását, mely egyedivé teheti megjelenését. Egy selyemfényű fólia, vagy egy egyedi formára vágott címke magára vonzza a tekintetet.

SÍKÁGYAS DIGITÁLIS FORMAVÁGÁS

Síkágyas  digitális  kontúr-vágógépünk új  távlatokat  nyit  a  kis  példány-számú, egyedi formájú digitális nyomatok terén. Bármilyen  formájú  nyomatot  megálmodhat az egyedi formájú digitális nyomatok terén. A legjobb megoldás kisebb méretű dobozok, vagy egyedi matricák gyártására. Különböző anyagok feldolgozására képes: karton, PVC, film, dekorgumi.

GRAFIKAI TERVEZÉS, DEKORÁCIÓ, KIHELYEZÉS

Ha nyomdakész grafikai anyag nem áll rendelkezésre, szívesen segítünk külső és belső dekorációk tervezésében, kiadványok tördelésében, de akár az arculattervezésben is.

Csapatunk igény esetén a legyártott dekorációs anyagok kihelyezésében is segítséget nyújthat.

RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Segítséget nyújtunk kültéri vagy beltéri rendezvények dekorációjának tervezésében, kivitelezésében és telepítésében. Legyen az vállalati megjelenés, családi nap, esküvő, szívesen készítünk az alkalomhoz illő dekorációt.

Ha szükséges, egy közös helyszínbejárás alkalmával alakítjuk ki a szükséges eszközök listáját és az alapján küldjük meg ajánlatunkat a kívánt elemekre. Igény esetén akár látványtervvel is segítjük a megrendelőt a megfelelő design kiválasztásában.