ÜZLETI TERMÉKEINK

Legyen szó akár induló vállalkozásról, akár nagymúltú cégről, mi segítünk elkészíteni azokat az üzleti termékeket, melyekre szükséged lehet a mindennapokban.

Az elmúlt években számtalan céget láttunk el olyan anyagokkal, melyekkel aztán büszkén képviselhették szervezetüket. Egy igényesen kivitelezett cégarculatos dosszié, jegyzettömb vagy prospektus megalapozhatja akár egy tárgyalás sikerét is.

Ízelítőül néhány a műhelyünkből kikerült anyag: névjegykártya, jegyzettömb, mappa, üdvözlőlap, dosszié, címke, levélpapír, szórólap, kísérőkártya, karszalag, naptár, prospektus, címkék.  

Posztjaink ebben a témában:


ESKÜVŐI ÉS RENDEZVÉNY TERMÉKEINK

Az évek során sok esküvői pár tisztelt meg minket azzal, hogy ránk bízta a Nagy naphoz kapcsolódó nyomdai munkákat.

Széles papírválasztékunknak köszönhetően sok-sok esküvői meghívó kerülhetett ki kezeink közül. De ezen felül van még olyan dolog, melyben segíteni tudunk, legyen szó akár ültetőkártyákról, menükártyákról vagy az ülésrend, programterv elkészítéséről. Szívesen vállaljuk egyedi rendszám, autómágnes vagy boros címke kivitelezését is.

Az esküvő végeztével pedig vászonképen őrizheted meg örök életre szóló emlékként a kedvenc pillanatod, vagy akár köszönőajándékként egyedi hűtőmágnest is ajándékozhatsz a veled ünneplőknek.    

Posztjaink ebben a témában:


OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA

Elég körbe nézni egy háztartásban és máris kiderül, mi mindennel színesíthetjük meg a hétköznapjait egy családnak.

A fotókönyvek a legszebb emlékeidet őrizhetik meg igényes, szép formában. Legyenek a képek egy esküvő, utazás, évforduló, egy baba fotózás vagy csak egyszerűen a mindennapjaitok kedvenc pillanatai, mindenképpen szép keretet kapnak akár a puha borítós, akár a kemény kötésű fotókönyveink által.   

Egyre többen készíttetnek az otthonukba egyedi naptárakat, mely az általuk kiválasztott képekkel díszíti lakásukat.

A kedvenc pillanataink hűtőmágnesként is kikerülhetnek a konyhába.

A lakás éke lehet egy-egy csodaszép vászonkép vakrámára feszítve.

Posztjaink ebben a témában: